Bigg Boss 18: Salman Khan, joker karakter yarışmacıları Digvijay Singh ve Kashish Kapoor'un çatışmasına tepki göstererek 'Ho gaya aap logo ka' diye so

şermin

Member
01 Kasım 2024 18:47 IST

Salman Khan yakın zamanda Bigg Boss 18'de yeni çılgın araba yarışmacılarını tanıttı. Reality dizisi saat 22.00'de Colours TV'de yayınlanacak.

Bigg Boss 18, yeni sezon ilerledikçe yeni sürprizler getiriyor. Kalp kırıklığı, rekabet, komplolar ve kavgalar dizide yeni bir şey olmasa da yeni tanıtımda Salman Khan'ı bile şok eden bir sürpriz unsuru vardı. Programın sunucusu, joker yarışmacılar Digvijay Singh Rathee ve Kashish Kapoor'u sahnede yeni ev arkadaşları olarak tanıtırken aralarındaki çatışmaya tanık olduğunda şaşkına döndü. (Ayrıca Okuyun: Bigg Boss 18: Salman Khan, Rajat Dalal'ı eleştiriyor; ortağıyla ilgili şok edici açıklamanın ardından Alice Kaushik'i gözyaşlarına boğuyor)

Salman Khan joker karakterle yarışmaya girdiğinde şok oldu; Kanika Kapoor ve Digvijay Singh sahnede çatıştı.
Salman Khan yeni joker karakter katılımcılarını tanıtıyor

Promosyon, Salman'ın “Mere paas bu sezonun joker sürprizi (bu sezonun joker sürprizleri de benimle birlikte)” demesiyle başlıyor. Digvijay, Kashish yere dokunurken ve ardından elini alnına koyarak sahneye çıkarken görülüyor. sahneye saygıyla. Salman daha sonra ikisine de sorar: “Aap ek dusre ko jaante hain (İkiniz de birbirinizi tanıyorsunuz)?” Kashish, “Ben ana karakterim” diyerek yanıt verir.

Kashish Kapoor ve Digvijay Singh birbirlerine bağırıyorlar

Digvijay daha sonra Kashish'e şöyle derken görülüyor: “Güven bana, kisi bhi Podcast me jaake maine tumhara naam nahi liya (Güven bana, hiçbir podcast'te senin adından bahsetmedim).” İkincisi yanıt veriyor, “Aap tam kar lo, phir main.” bolungi.” Sambhal ke tumhare kismat ki dor sadece merhaba haath this son kez. Aur aaj yaha ho to bhi sadece merhaba kaaran ho ye bhulna mat. Us ladki ke lalach ke kaaran mere bachpan ka sapna tuut gaya, meri maa ro di (Önce sen tamamla, sonra konuşacağım. Dikkatli ol, en son kaderin benim ellerimdeydi. Bugün benim yüzümden burada duruyorsun, yapma) Unutma, bu kızın açgözlülüğü yüzünden benim çocukluk hayalim paramparça oldu, annem ağladı.

Salman Khan, Digvijay ve Kashish çatışmasından şok oldu

Digvijay ayrıca şöyle diyor: “Bola'ya merhaba demek için. Main bhai ye olumsuzluk bilkul nahi chahta apni zindagi me (Senin hakkındaki gerçeği söyledim. Hayatımda bu kadar olumsuzluğa dayanamıyorum).” Sonra Salman, Kashish'e sorar: “Ho gaya aapka (İşin bitti)?” “Inka ho gaya to mera kesinlikle (Onun işi bittiyse benim de işim bitti demektir)” Promosyon sona erdiğinde Salman'ın yüzünde şok olmuş bir ifadeyle görülüyor.

Bigg Boss 18, saat 22.00'de Colours TV'de yayınlanıyor. Ayrıca JioCinema'da yayınlanmak da mümkündür.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör