Bachelorette -Gerçeklik Yıldızı.

şermin

Member
Bachelorette mezunu Deanna Pappas tutuklandı. Siz oğlunuz Austin ve kızı Addison'un ebeveynisiniz.

Lisans Filosu 4'ten bir şap olan Deanna Pappas, eski kocasıyla, lisansın 5. sezonunda görünen kardeşi Michael Stagliano tarafından bir araya geldi. (Instagram / Deannastag)

Intouchweekly'den gelen belgelere göre, görünüşe göre Stephen'ın annesi gibi görünen Lynn Stagliano adında bir kadın boşanmasında bir açıklama yaptı. Kayıt, Exen'in velayet ve destek işlemlerini tamamlamasından aylar sonra izledi.

Bachelorette mezunu Deanna Pappas, eski kocaya karşı aile içi şiddeti suçluyor

Bununla birlikte, yeni açıklamada, Stephen'ın annesi olduğunu iddia eden kadın, 26 Şubat'ta torunu Austin'i okula getirmek için Deanna Pappas'ın evine gittiğinde, gerçek TV yıldızını sarhoş bir koku içinde buldu.

AYRICA OKUYUN | Exen yeniden birleşti mi? Kim Kardashians'ın Pete Davidson için 'yumuşak nokta' gizli romantik bağlantıya yol açıyor: Rapor

Lynn nefesinde alkol çağırdıktan sonra torunu arabaya koydu ve yeri terk etti. O gecenin ilerleyen saatlerinde Pappas'ın eski kocası da kızı Addison'u almak için eve geldi.

Deanna Pappas'ın hesabı, eski sevgilinizin taleplerinden farklıdır.

Deanna sitesini resmi belgelerde açıkladı ve Stephen'ın arabaya gittiği sırada ona yaklaştığını söyledi, çünkü sarhoş olmadığından emin olmak istedi. “Alkol tüketmemiştim. Stephen'ın yorumunu görmezden geldim ve garaja geri döndüm ”dedi.

Deanna ekledi: “Arkamda sesler duydum. Garajımda Stephen'ı görmek için döndüm. Addison arabasında sadece motorla kalmıştı. Garaj kapımı kapatmaya çalıştım. Stephen, garaj kapımı kapamayacak şekilde yukarı itti. Stephen'ı garajımdan çıkmak için aradım. Stephen gitmeyi reddetti. “Sonunda içeri girdiğini, kapıyı kilitlediğini ve garajda sesler duyduğunda geri döndüğünü söyledi.

“Stephen ellerini aldı, beni yakaladı ve sonra beni şiddetle itti. Sırtımı geri itti. Bana zarar vereceğinden korktum, hemen eve gittim ve polisin gelmesini beklerken kapıyı kapattım ”dedi.

“Stephen şerife, ona neyin yanlış olduğunu saldıran saldırgan olduğumu söylemişti,” dedi Pappas, Stephen'ın polisi aradığı belgelerde. Bulls gece yarısı geldiğinde, eski kocası onu sarhoş olmak ve ona saldırmakla suçladı.

Reality TV yıldızı onun alkolik olmadığını tekrarlıyor

“Stephen'ın iddialarına rağmen ben asla alkol test etmem istendi. Aslında, beni tutuklayan memur hiç sarhoş olduğumdan endişe etmedi ”dedi.

Deanna 27 Şubat'ta bir suç nedeniyle tutuklandı ve aynı gün 20.000 ABD doları tahvil ile serbest bırakıldı. Depozitinden sonra Deanna'nın gönüllü olarak uyuşturucu testleri için sunulduğu iddia edildi. Her ikisi için de olumsuz test yaptığını iddia etti. Ertesi hafta kocasına karşı ihtiyati tedbir kararı verdi.

Ocak 2023'te The Bachelor ve Bachelorette Relay'ın 11. sezonunda boşanan eski gerçeklik TV yıldızı. Pappas'ın dilekçesi “uyumsuz farklılıkların” ayrılmasını ilişkilendirdi. Çocukları için velayet ve eşlere verdiği desteği istedi. Bu arada Stephen çocukları çocuklardan istedi.

Yeni kaydında şunları iddia etti: “Von'un temeli [Stephen’s] Alkolik olduğum üretimine dayanarak ”dedi. “Bu tamamen yanlış ve bir yol olarak [Stephen] Çocukları benden yabancılaştırmak. “

Ayrıca Stephen'ın kızını “apartmanda alkol araması” ve “kelimenin tam anlamıyla alkol seçmesi ve onu alkolik olduğuma inanarak yabancılaştırması” için eğittiğini iddia etti.

AYRICA OKUYUN | Jennifer Garner'ın arkadaşı Ben Affleck'e eski karıyla sarıldı mı? Yeni resimler görülüyor

Ancak Deanna, alkolik olmadığını iddia etti. Sonuçtaki anlaşmaya göre, Exen ortak velayetini paylaşmaya karar verildi. Anlaşma şöyle devam ediyor: “Hiçbir parti, velayet zamanlarında yasal sınırın ötesine geçen veya sarhoş oldukları takdirde bakım ve kontrollerinde bir çocuk ve/veya çocuk sahibi olmayan alkol içmez.”

Eski kocaya karşı giriş kodu

Pappas 7 Mart'ta eski sevgilisine 100 metre uzakta kalmasını emretti. Bu ayın ilerleyen saatlerinde bir duruşma planlandı.

Öte yandan, Bachelorette -aLaun, Us Weekly tarafından kontrol edilen belgelerden sonra onu hala “iyi bir baba” olarak görüyor. “” Geçmiş psikolojik sağlık sorunlarına “rağmen çocuklarının” “derinden” sevdiğini iddia etti.

Deanna ayrıca boşanmasına bakılmaksızın “neler olup bittiğine gerçekçi bir bakış atması ve çocuklarına yardım etmek için yapmamız gereken her şeyi yapması gerektiğini” fark etti.