Archana Puran Singh, Rekha'nın hayatındaki adamı sorduğunda verdiği yanıtı hatırlıyor: Onun kim olduğunu bilmiyor musun?

şermin

Member
07 Aralık 2024 11:57 IST

Archana Puran Singh, Ladaai'de Rekha ile çalışırken “beni makyaj odasına çağırdığını ve bana makyaj ve takma kirpik uygulaması hakkında tavsiyelerde bulunduğunu” söyledi.

The Great Indian Kapil Show'un bir parçası olan Archana Puran Singh, Rekha ile önceki buluşmasından bahsederken anılar arasında yürüdü. Usta oyuncu dizinin bir bölümünde yer aldı. Cuma günü Archana, ikilinin birlikte poz verdiği gösteriden bir dizi fotoğrafı Instagram'da paylaştı. (Ayrıca Oku | Rekha, Kapil Sharma'nın KBC'den Amitabh Bachchan'ı taklit etmesine tepki gösteriyor ve düzenli olarak izlediğini söylüyor: 'Ek ek diyalog yaad hai')

Archana Puran Singh yeni bir gönderide Rekha hakkında konuştu.
Archana ve Rekha fotoğraflar için poz veriyor

Archana ve Rekha kameraya farklı pozlar verip gülümsediler. Bölüm için Rekha krem ve kırmızı bir sari giydi. Archana, gri bir ceket ve ona uygun bir pantolonun altına parlak siyah bir üst giymişti. İkili, poz verirken birbirlerine sarıldı. Archana ayrıca solo fotoğrafını da paylaştı.

Archana, Rekha ile yaptığı konuşmayı hatırlıyor

Gönderiye şu şekilde başlık attı: “Rekhaji'nin Sawan Bhadon'unu gördüğümde, küçük bir kasabada yaşayan, Bombay'ı ziyaret etme umudu çok az olan bir çocuktum… ve kesinlikle onunla şahsen tanışma umudum da yoktu!! Daha sonra, yıllar sonra Ladai'de onunla çalıştım, beni makyaj odasına çağırdı ve bana makyaj yapma ve takma kirpik uygulama konusunda ipuçları verdi; bu trendin Bollywood'da (kalp gözleri -Emoji) başlattığı iddia ediliyor.

Rekha, Archana ile “o” hakkında konuştuğunda.

“Filmcity'de çimlerin üzerinde bu konu hakkında sohbet ettiğimizi hatırlıyorum ve ona kastettiği 'o'nun kim olduğunu sorduğumda bana 'O'nun kim olduğunu bilmiyor musun?' diye cevap verdi. (Sırıtarak.) Gülen gözlerle yüz ve güneş gözlüğü emojili yüz. O sıcakkanlı, önlenemez, yaşayan bir efsane ve onu küçük memleketlerinde her seferinde tanımak ve onunla tanışmak gerçek bir mutluluktu (gözyaşlarını tutan yüz ve iki kalp emojisi).

Archana notunu şu sözlerle bitirdi: “Bu akşam bölümü harika hale getirdiğiniz için Rekhaji'ye teşekkür ederim. O gece @krushna30 ile yaptığımız efsanevi canlı performansı asla unutmayacağım (kırmızı kalp emojisi)! @netflix_in.”

Sawan Bhadon, Ladaai hakkında

Sawan Bhadon (1970), Mohan Segal tarafından yönetilmektedir. Rekha, Navin Nischol ve Ranjeet'in ilk filmiydi. Filmde ayrıca Jayshree T ve Iftekhar da rol aldı.

Ladaai (1989), Deepak Shivdasani'nin yönettiği bir aksiyon filmidir. Filmde Archana'nın yanı sıra başrollerde Mithun Chakraborty, Rekha, Dimple Kapadia, Mandakini ve Anupam Kher de rol aldı.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör