Amitabh Bachchan, New York'ta tenis yıldızı Vijay Amritraj ile karıştırıldı. Nasıl tepki verdiğini öğrenmek için okumaya devam edin

şermin

Member
Megastar Amitabh Bachchan, hayatından ilginç anekdotları paylaşmak için sıklıkla Kaun Banega Crorepati (KBC) 16 platformunu kullanıyor. Son bölümde New York'ta Vijay Amritraj ile karıştırıldığı komik bir olayı paylaştı. Ayrıca okuyun: 'Ratan Tata'nın arabası olmadığını hayal edebiliyor musunuz?': Amitabh Bachchan arkadaşıyla yaşadığı olayı hatırlıyor

Çalışma cephesinde Amitabh en son MS 2898'de Vettaiyan ve Kalki'de görüldü.

Olay New York'ta Novak Djokovic'in maçını izlerken yaşandı.

Amitabh Bachchan'ı hatırlıyor

Bu hafta Kaun Banega Crorepati 16'da programın sunucusu Amitabh, SSB'den emekli bir genel subay olan Delhi merkezli yarışmacı Premswaroop Singh Negi ile sohbet ederken görülecek.

Konuşma sırasında Premswaroop'un bir tenis hayranı ve oyuncusu olduğu ve Big B'ye spora olan sevgisinden dolayı minnettar olacağı anlaşılıyor.

O sırada Amitabh, bir zamanlar New York'ta bir tenis turnuvasına katılma fırsatı yakaladığını paylaşarak, “En sevdiğim isim Novak Djokovic. O kadar güzel oynuyor ki, hatta diğer oyuncuları taklit ediyor.

Amitabh daha sonra New York gezisinden komik bir anı hatırladı. Dedi ki: “Orada başka Hintlilerle birlikte oturuyordum ve beni tanıdılar ve imzamı istediler. Ama sonrasında yaşananlar oldukça eğlenceliydi. Yakınlarda oturan iki Amerikalı kadın birkaç kez bana baktı ve ardından “Seninle tanıştığıma memnun oldum Vijay Amritraj” dedi.

Yanlış kimliğe nasıl tepki verdiğini anlatan Amitabh, “Muhtemelen Hintli olduğum için benim eski bir Hintli tenis oyuncusu Vijay Amritraj olduğumu varsaydılar, boylarımız benzerdi ve insanlarla tanıştığımda etrafımın imza isteyerek sarılacağını düşündüler” , Ben de ünlü bir tenis oyuncusu olmalıyım. Sadece gülümsedim ve şöyle dedim: “Ben tenisçi değilim.” “Sadece maçı izlemek için buradayım.” Daha ileri gitmedim ve onlara gerçekte kim olduğumu söylemedim.

Komik hikaye setteki herkesi iyi bir havaya soktu.

KBC 16 Hakkında

KBC'nin son sezonu 12 Ağustos'ta Sony Entertainment Television'da yayınlandı. Prömiyer hafta içi saat 21.00'de gerçekleşecek. Amitabh, Shah Rukh Khan'ın ev sahipliği yaptığı 2007'deki üçüncü bölüm dışında, 2000'deki açılış sezonundan bu yana KBC'ye ev sahipliği yapıyor.

Filmde Amitabh en son MS 2898'de Vettaiyan ve Kalki'de görüldü. Vettaiyan'da Rajinikanth'ın karşısında görüldü. Otuz yıllık bir aradan sonra Rajinikanth ile beyazperdede yeniden bir araya geldi. Sinema gösterimi 10 Ekim'de gerçekleşti. Kendisi bundan sonra Ribhu Dasgupta'nın mahkeme salonu draması Bölüm 84'te görülecek.