Amitabh Bachchan, Allu Arjun'un “büyük bir hayranı” ama “Beni onunla karşılaştırmayın” diyor.

şermin

Member
Amitabh Bachchan, Kaun Banega Crorepati adlı yarışma programının son bölümünde Allu Arjun'un “hayranı” olduğunu itiraf etti. Ancak kendisiyle karşılaştırılmak istemediğini söyledi. Yarışma programının 16. sezonunda bir hayran, her iki oyuncunun da hayranı olduğunu söylediğinde şunları söyledi. (Ayrıca Okuyun: Amitabh Bachchan, karısı Jaya Bachchan'a yasemin çiçekleri verdiğini söylüyor: 'Jaya ji ko gajra bahut pasand hai')

Allu Arjun, Pushpa 2: The Rule'da Pushpa Raj'ı canlandırıyor.
Amitabh Bachchan, Allu Arjun'da

Kalküta'dan bir ev hanımı olan Rajni Barniwal, Amitabh tarafından Arjun'a olan düşkünlüğü sorulduğunda şöyle cevap verdi: “Efendim, ben hem Allu Arjun'un hem de sizin hayranıyım.” Ev sahibi güldü ve ona bunun ” ” olduğunu söyledi. Onu şimdi aramanın da bir önemi olmaz,” diye ikisinden de hoşlandığını ısrarla vurguladı.

Amitabh daha sonra şunları söyledi: “Allu Arjun inanılmaz yetenekli bir sanatçı ve aldığı takdiri fazlasıyla hak ediyor. Ben de onun büyük bir hayranıyım. Yakın zamanda filmi yayınlandı (Pushpa 2: The Rule) ve henüz izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz. Ama beni onunla kıyaslama.

Ancak hayran, “performansları, tarzları” ve komedi sahnelerinin benzer olduğu konusunda ısrar etti. Şöyle ekledi: “Komedi sahnelerinde hem yakanızı ısırır hem de gözlerinizi kırpıştırırsınız.”

Sunucu bunu ne zaman yaptığını sorduğunda Rajni, bunu Amar Akbar Anthony'de yaptığını hatırlattı ve ekledi, “İkiniz arasında başka bir benzerlik daha var, her ikinizin sesinde de belli bir zenginlik var.” rüya; Şimdi sadece Allu Arjun'la tanışmam gerekiyor.”

İlk defa değil

Bu, Kalki 2898 AD yıldızının KBC'de Arjun'u övdüğü ilk sefer değil. 2021 yapımı Pushpa: The Rise filmi hakkında konuşurken, “Çok güzel bir film değil mi? Oyunculuğu muhteşemdi. Hayatımda ilk kez terliğin çıkıp viral hale geldiğine şahit oldum. Aktörün Srivalli'deki kanca adımına atıfta bulunarak “Dans ederken çıktı”.

Arjun, yakın zamanda Pushpa 2'nin tanıtımını yaparken kendisine en çok ilham veren Bollywood oyuncusunun Amitabh olduğunu söyledi. “Bana en çok Amitabh ji ilham veriyor. En çok Amitabh Bachchan'ı seviyorum çünkü onun filmlerini izleyerek büyüdük. Büyümemizde onun çok büyük etkisi vardı. Yani bunu tek kelimeyle söylemem gerekse Amitabh ji'nin büyük bir hayranı olduğumu söyleyebilirim.”

Videoya tepki gösteren Amitabh şunları yazdı: “#AlluArjun ji…nazik sözlerinle o kadar alçakgönüllü oldum ki…bana hak ettiğimden fazlasını veriyorsun…hepimiz senin çalışmalarının ve yeteneğinin büyük hayranlarıyız…devam edebilir misin?” bize ilham vermesi için.” Hepsi… başarınızın devamı için dualarım ve dileklerimle.”