Amit Tandon, karısını birçok kez aldattığını itiraf ediyor ve bunun evliliğinde bir çatlak yarattığını söylüyor: “Bu tamir edilemez.”

şermin

Member
12 Kasım 2024 09:57 IST

Dill Mill Gayye ve Yeh Hai Mohabbatein'in ünlü aktörü Amit Tandon yakın zamanda yapılan bir röportajda geçmişteki sadakatsizliği hakkında konuştu.

Dill Mill Gayye ve Yeh Hai Mohabbatein dizilerindeki rolleriyle tanınan aktör Amit Tandon, geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı bir itirafta bulundu. Oyuncu, eşi Ruby'yi geçmişte birden fazla kez aldattığını ve bu durumun aralarında bir sürtüşmeye neden olduğunu söyledi. (Ayrıca şunu okuyun: Amit Tandon, Sidharth Shukla'nın ölümünü şöhret için kullanmakla suçlanıyor)

Amit Tandon ve eşi Ruby, 10 yıllık evliliklerinin ardından 2017'de ayrılmış ancak iki yıl sonra yeniden barışmıştı.
Amit Tandon sadakatsizliği hakkında

Amit, Siddharth Kannan'ın podcast'inde kariyeri ve kişisel hayatı hakkında konuştu. Aktör, ilişkinin iniş ve çıkışlarını tartışırken evliliğinin kötü noktalarını anlattı. Ev sahibi ona hiç hile yapıp yapmadığını sorduğunda Amit şu cevabı verdi: “Evet, aldattım. Şimdi ne söylemeliyim? Dürtülerimin beni ele geçirmesine izin verdim. O anda geçmişimin bazı kısımlarının yaşamasına izin verdim (bir süre ne zaman yaşadığına dair hiçbir fikri yoktu). bunun onu mahvettiğini bilmek.”

Oyuncu, sadakatsizliğinin evliliklerine zarar verdiğini söyledi. “İlişkinizde bir sürtüşmeye neden olur ve bazen onarılamaz. Sadece büyümeye devam ediyor. İleriye saralım, bacha hone se sab theek ho jayega (bir çocuk her şeyi düzeltebilir) diye düşünen bir çocuğumuz vardı. Öyle.” “Yapma,” diye ekledi.

Amit, 2007 yılında dermatolog Ruby ile evlendi. İkisinin Jinaya adında bir kızı var. Amit ve Ruby 2017'de ayrıldılar ancak sonunda 2019'da barıştılar. Aynı röportajda Amit bu uzlaşmadan bahsetti ve bunun evlilikleri için gerekli olduğunu söyledi.

Amit Tandon'ın kariyeri

Amit Tandon kariyerine 2004 yılında Indian Idol 1'de yarışmacı olarak başladı. Ertesi yıl Kaisa Ye Pyar Hai'de ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ve ardından Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi ve Saath Nibhana Saathiya gibi popüler şovlarda küçük roller oynadı. 2008 yılında Dr. olunca şöhrete kavuştu. Abhimanyu, Dill Mill Gayye'de rol aldı. Amit en son 2018'de Kasam Tere Pyaar Ki dizisinde görüldü.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör