Aktör Aditi Sharma'nın kocası, evlendikten aylar sonra onu aldatmakla suçluyor. Boşanma için 25 £ lakh istediği iddiaları

şermin

Member
Kealein, Rabb Sa Hai Dua ve Apollena-Sapno Ki Unchi Udaan gibi şovlardaki rolleriyle tanınan televizyon oyuncusu Aditi Sharma, kocasını ortak yıldızla aldatmakla suçlandı. Hindistan forumlarıyla yapılan bir röportajda, Aditis kocası Abhinet Kaushik, Kasım 2024'te düğümü “gizli bir evlilikte” bağladıklarını, ancak şimdi sona erdiğini açıkladı.

Aditi Sharma'nın kocası onu ortak yıldızla aldatmakla suçluyor.

(Ayrıca okuyun: Aditi Sharma: Filmler ve OTT gerçekliğe çok daha yakın)

Abhinet Aditi ile Gizli Evlilik Hakkında

Abhinet, kendisi ve Aditi'nin kapatma sırasında 2020'de çevrimiçi bir gösteriye katılırken bir araya geldiğini açıkladı. 2024'te evlenmeden dört yıl önce anlaştılar. Abbey evliliğinin neden gizli tutulduğuna devam etti, “Benden tekrar tekrar evlenmemi istedi, ama ben bunun için zihinsel olarak hazırlanmadım.

Abhinet Aditi'yi sahtekarlıktan suçluyor

Evliliklerindeki şeylerin nasıl zorlandığını açmaya devam etti ve Aditi'yi Apollena-Co-Star ile aldatmakla suçladı. Hatırladı: “Şov için fotoğraf çekmeye yeni başlamıştı. Her şey yolunda gidiyordu. Bundan sonra şovda yeni bir giriş vardı, Samarthya Gupa. Evliliğimizden yaklaşık 1,5 ay sonra Aditi'ye Samarthya'nın gösteriye katıldığını ve akşam yemeğine çıktığımda, toplumun bir bodrumunda buldum.

Aditi ile yüzleştiğinde ve Samarthya'yı sevip sevmediğini sorduğunda, gülümsedi. Kendisi ve Aditi'nin Samarthya ile aldattığı için ayrıldıklarını iddia etmeye devam etti. Evliliğine ikinci bir şans vermek istediğini söyledi, ancak Aditi kariyerinin baskısını reddetti ve alıntı yaptı. Abhineet'in hukuk ekibi, Aditi ve ailesinin evliliğin geçerliliğini reddettiğini ve hatta “sahte bir prosedür” çağrısında bulunduğunu ve hatta çağrıldığını iddia etti. £Ayrılma için 25 lakh. Şimdiye kadar Aditi bu konuda sessiz kalmaya karar verdi.

Aditi Sharma hakkında

Aditi, 2018'de Kealeerein şovu ile oyunculuk yaptı. Meera Dhingra Kapoor'un şovdaki temsili seyircinin kalbini kazandı. Sonra Yehh Jadu Hai Jinn Ka dahil olmak üzere çeşitli televizyon programlarında oynadı! Ve haham se hai dua. Oyuncu ayrıca Rohit Shetty'nin gerçeklik şovu Khatron Khiladi'ye katıldı. Şu anda düşük TRP'ler nedeniyle bu ay kaçınması gereken Apollena-Sapno Ki Unchi Udaan'da görülebilir.